RSS Feed

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΕ ΣΩΜΑ 7 - 11 - 2011

| Posted on : Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2011 | By : Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λεχαινών


 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ  : 
Λεχαινά   270 53
      Λεχαινά           :
7-11-11
ΠΛΗΡ/ΡΙΕΣ   :
Δ. Γεωργόπουλος
      Αρ. Πρωτ.       :
4
ΤΗΛΕΦΩΝΑ  : 
(26230)  –  61040, 61219
      Aρ. Εγκ.
1




 

 

  ΘΕΜΑ 1ο : Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

  

                                
 Συνάδελφοι – συναδέλφισσες
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν τη Γεν. Συνέλευση της 25ης Οκτωβρίου 2011 ψήφισαν 196 εκπαιδευτικοί. Η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών έλαβε 108 ψήφους και 4 έδρες στο Δ.Σ., η ΠΑΣΚ 37 ψήφους και 2 έδρες, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 36 ψήφους και 1 έδρα, ενώ βρέθηκαν 12 λευκά και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.
Στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε στις 30-10-2011 η Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση υποστήριξε την ανάγκη ενός αντιπροσωπευτικού προεδρείου, θέση την οποία έχει υπηρετήσει όλα τα χρόνια που συμμετέχει στο Δ.Σ.. Έχει μεγάλη σημασία για το Δ.Σ. να επικρατήσουν η κοινή θέληση και η δεδομένη επιθυμία σε όλους τους τομείς για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε.
           Η Αγωνιστική Συσπείρωση παρόλο που οι θέσεις της είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές τις Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης πρότεινε επίσης αντιπροσωπευτικό προεδρείο όλων όσων συμμετέχουν στο Δ.Σ. προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο Σύλλογος.
           Έτσι το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα ως εξής:
Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα


Διονύσιος Γεωργόπουλος
Πρόεδρος
Ευάγγελος Ζιάκας
Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Μοσχονάς
Γεν. Γραμματέας
Αναστάσιος Καπώνης
Ταμίας
Μαριάννα Στεργίου
Μέλος
Παναγιώτα Φιλιππάτου
Μέλος
Θεόδωρος Πετρόπουλος
Μέλος
           Αισθανόμαστε τη βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την τιμή που μας κάνατε να μας εμπιστευτείτε τη διοίκηση του συλλόγου για τη συνδικαλιστική χρονιά 2011-2012.
           Γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε όλους τους συναδέλφους και το σύλλογο. Οι αποφάσεις των Γεν. Συνελεύσεων ου έχουν προηγηθεί καθορίζουν την πορεία όλων στο Δ.Σ. και βάση αυτές βαδίζουμε και διεκδικούμε.
           Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
           βρισκόμαστε μπροστά σε νέες εξελίξεις που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα (7-10 χρόνια) τις εργασιακές μας σχέσεις και την οικονομική μας κατάσταση. Οι κυβερνητικές αποφάσεις, η οικονομική πολιτική και το «ενιαίο μισθολόγιο» συντηρούν τις οικονομικές ανισότητες και συνεχίζουν την αδικία που υφιστάμεθα εμείς και οι οικογένειες μας.
           Χρειάζεται λοιπόν δυναμική και αγώνας ώστε να κατακτήσουμε όσα δικαιούμαστε και όσα έχουμε θυσιάσει ως εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής εισοδηματικής πολιτικής.
           Είναι καίρια ανάγκη όλοι μαζί σε κοινό πανεκπαιδευτικό μέτωπο να απαιτήσουμε όσα δικαιούμαστε και όσα θα μας επιτρέπουν αξιοπρεπή διαβίωση και εργασία.
           Τελειώνοντας, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα βρεθούμε πρόθυμα στο πλευρό όλων των συναδέλφων.
            Για αυτό σας παρακαλούμε για οποιοδήποτε πρόβλημα να μας ενημερώνετε χωρίς δισταγμό, ώστε να προσπαθήσουμε για τις ενδεδειγμένες λύσεις  στα προβλήματα, όποια και αν είναι αυτά.


No Response to "ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΕ ΣΩΜΑ 7 - 11 - 2011"

Δημοσίευση σχολίου